Witte lampionnen als bruiloft versiering

Witte lampionnen van papier als versiering voor elke gelegenheid

In onze webwinkel bieden wij een groot assortiment witte lampionnen van rijstpapier aan. Deze witte lampionnen in diverse maten zijn uitermate geschikt als versiering op bruiloft of evenementen. Doordat wij een grote voorraad lampionnen in huis hebben leveren wij ook grote aantallen voor televisie of festivals. De rijstpapieren lampionnen zijn verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende maten. Zo is er al een kleine witte lampion van 20 cm tot wel een hele grote witte lampion van 75 cm. De grote witte lampionnen worden ook vaak als hanglamp gebruikt.

Alle onze papieren lampionnen worden met de hand gemaakt. Men plakt stroken rijstpapier op een flexibel metalen frame met de banen over elkaar heen. Zo ontstaat er elke keer een band die de lampionnen hun unieke uitstraling geven. Onze lampionnen worden plat opgevouwen en per stuk geleverd. Bij elke lampion wordt ook een handleiding mee geleverd en een metalen spanner die u in de lampion moet steken en die dan de lampionnen hun wel bekende ronde vorm geeft. De lampionnen kunt u eenvoudig ophangen aan de metalen spanner, er zit al een haakje aan.

Onze papieren lampionnen zijn niet brandvertragend. In openbare ruimtes is dit wel een vereiste vanwege brandgevaar. Wij leveren ook brandvertragende spray zodat u zelf de lampionnen voor aanvang van het feest kunt impregneren en de lampionnen als een veilige versiering kunt gebruiken in de feestzaal.

 

Lampionnen kopen met of zonder led verlichting?

Het is al een prachtig gezicht om lampionnen als versiering op uw feest te hebben hangen maar helemaal uniek zou het zijn wanneer u de lampionnen in de avond kunt verlichten. Wij verkopen ook losse led lampjes als lampion verlichting. Er is keuze uit losse led lampjes op batterijen die u in de lampionnen hangt of led lampjes met afstandsbediening. Ook kunt u ervoor kiezen om een prikkabel op te hangen waar u de lampionnen om de led lampen heen monteert zodat de lampionnen van binnen uit worden verlicht.

Kortom, als u lampionnen ophangt als decoratie of versiering wordt het extra feestelijk wanneer u de lampionnen gaat verlichten zodra het donker wordt.

Maak uw keuze uit deze witte papieren lampionnen en bij de accessoires kunt u eventueel ook artikelen mee bestellen om de lampionnen op te hangen of brandvertragend te maken.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »