Unieke Vietnamese lampionnen uit Hoi An

Vietnamese zijden lampion kopen

Bij ons koopt u de wel bekende Vietnamese zijden lampion uit Hoi An. Door eigen import en juist voor die gene die wel eens in Vietnam zijn geweest en nu zelf deze lampionnen thuis willen ophangen. Deze unieke lampionnen uit Hoi An worden met de hand gemaakt en hebben een bamboe frame waarop men pure zijde heeft geplakt. De lampion krijgt zijn uitgesproken vorm door een lange metalen spanner die door de hele lampion heen loopt waaraan je tevens de lampion kunt ophangen. De lampion druk je in en de spanner zet je vast waardoor het bamboe naar buiten uit buigt en het zijde strak gespannen komt te staan.

Door de combinatie van een bamboe frame met zijde krijgen de Vietnamese lampionnen een unieke uitstraling als je de lampionnen gaat verlichten. Er is keuze uit verschillende kleuren lampionnen om jouw balkon, restaurant of terras vol te hangen en de mystieke sfeer uit het verre oosten uit te stralen aan jouw gasten.

 

Hoi An lampionnen als decoratie

De Vietnamese Hoi An lampionnen zijn uitstekend als decoratie te gebruiken. Verbaas u over de kwaliteit en het perfecte vakmanschap waarmee deze lampionnen zijn gemaakt. U kunt verschillende kleuren bij elkaar hangen. Ook kunnen Vietnamese lampionnen als hanglamp worden gebruikt. Men hangt er een snoer met fitting in en de lampion wordt van binnen uit verlicht. Hierdoor komen de bamboe ribben door het schijnsel naar voren wat deze lampionnen zo uniek maakt.

Alle lampionnen worden binnen 1 werkdag uit voorraad geleverd.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »