Verzenden & retourneren

Gekleurdelampionnen verzendt alle producten degelijk verpakt via PostNL. Wij leveren elke dag de pakketten in zodat de levertijd altijd maar 1 a 2 werkdagen bedraagt. U ontvangt een verzendcode zodat U de bestelling kunt volgen en zien wanneer en hoe laat de bezorger ( meestal al de volgende werkdag ) bij u langs komt.

Tarieven:                                     met PostNL wordt uw bestelling verzonden

                                                        
Nederland 

brievenpost € 4,95
pakketpost: € 6,95 - Bestellingen boven € 55,00 worden gratis verzonden in Nederland.

 

België

pakketpost: €9,95
Let op: door recente nieuwe wetgeving is het niet meer toegestaan om goederen vanuit Nederland naar België per enveloppe post te versturen. Alle goederen dienen als pakketpost verstuurd te worden. 
Daarom zijn wij genoodzaakt om 1 vast tarief (pakketpost tarief) naar België te hanteren.

Duitsland

pakketpost: €9,95

Bestellingen boven € 70,00 worden gratis verzonden naar België en Duitsland.

 

Retourneren is bij GekleurdeLampionnen GRATIS, mits u de gehele bestelling terug stuurt. 

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retour melding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van een gedeelte van de bestelling zijn de retour kosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. Download ons Modelformulier herroeping en de Modelinstructies betreft de herroeping.

Ook is het mogelijk om per email aan te geven als u de gehele bestelling wilt retourneren, vermeld het order nummer en wij mailen u een retour label dat u op de doos plakt zodat u kosteloos de gehele zending kunt terug sturen.

Voor het retourneren van een gedeelte van de bestelling zijn de retour kosten voor uw eigen rekening.

In geval van retour zenden van de gehele bestelling zenden wij u per email een retour label toe die u vervolgens op het pakket kunt plakken en uw volledige bestelling kunt u nu inleveren bij een PostNL punt. Zodra wij de retour in goede orde hebben ontvangen laten wij u dat weten.
Wij zullen uw aankoopbedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden).

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

U kunt uw retour zenden aan:

 

GekleurdeLampionnen

T.a.v. Dhr. R. Looij

Kruiszwin 4518

1788 RP in Julianadorp

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »