Betaalmethoden

Bij ons kunt u ook achteraf betalen. Alle betalingen verlopen via de betaalprovider Mollie, https://www.mollie.com/nl/consumers

 iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethode van uw eigen bank. 

 PayPal
Wanneer u graag met PayPal wilt betalen dan kan dit door middel van uw eigen PayPal-rekening. Via uw PayPal-rekening is het e-mailadres gekoppeld aan een bankrekeningnummer of creditcard. Wanneer u een betaling met PayPal wilt maken kunt u eenvoudig op uw eigen PayPal account inloggen en de betaling afronden. U logt in door middel van het e-mailadres en een door u gekozen veilig wachtwoord. Na het maken van een betaling ontvangt u direct een mailtje met de betalingsgegevens. 

 Bancontact Mister Cash
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Mister Cash is de betaalmethode voor Belgische consumenten. Deze methode is uitermate geschikt om mee te betalen in een webwinkel. 

 SOFORT Banking
Wanneer u graag in de omgeving van SOFORT Banking wilt betalen kan dit door middel van uw persoonlijke bankgegevens. Een apart SOFORT account is niet nodig. Uw persoonlijke bank verricht uiteindelijk de betaling. SOFORT Banking is het snelst groeiende betaalmiddel, en is net zoals IDEAL een debitcard betaaloplossing. 

 Creditcard
Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. Mastercard, Maestro en Visa worden ondersteund bij Consoleskins.

 Achteraf betalen
Bekijk het eerst, betaal het later. Met Klarna heeft u 14 dagen de tijd om de bestelling te betalen na ontvangst. Na de bestelling in onze webwinkel ontvangt u een email van Klarna hoe u digitaal kunt betalen. Betaal niet rechtstreeks aan ons maar aan Klarna.

* Vooraf overmaken

  Via ons rekening nummer IBAN: NL47INGB0006265859 / BIG: INGBNL2A  tav. CANDLEBAGPLAZA in Julianadorp.

 

 • Achteraf betalen (Nederland)
  Klarna voert voor [www.gekleurdelampionnen.nl] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met de App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf iedere smartphone. In de online omgeving van Klarna kunt u betaaloverzichten vanaf de computer of tablet beheren. Klarna houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kunt u de bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met onze klantenservice. 
 •  Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)
 • Als bedrijf kunt u niet achteraf betalen ( zakelijk ) Vink bij de klant keuze particulier aan en nu kunt u uw bedrijfsgegevens toch invullen en achteraf betalen.
  Klarna voert voor [www.gekleurdelampionnen.nl] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van Klarna. Klarna informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met onze klantenservice.
 •  
 •  Betaal uw bestelling later met Klarna. Probeer de bestelling van ons eerst en betaal deze later met Klarna. Met Klarna betaald u niet voordat u de bestelling heeft gezien en hebt besloten dat u deze wilt houden. Dit bieden wij u als klant kosteloos aan.
 • Wie is Klarna?

  Klarna is één van de snelst groeiende organisaties in Europa en een toonaangevende, betaal provider van oa. achteraf betalen. Klarna’s ambitie is om voor alle shoppers, online en in winkels, de shopervaring te vereenvoudigen. Klanten hoeven alleen de meest noodzakelijke informatie te verstrekken als email adres en geboortedatum om hun aankoop te voltooien. Op deze manier kunt u overal waar u bent eenvoudig iets kopen of het nu op de laptop of mobiel is.

  Hoe werkt achteraf betalen van Klarna?

  Op het moment dat u kiest om de bestelling achteraf te betalen, krijgt u van Klarna separaat een factuur. Klarna stuurt u de factuur toe zodra wij hen hebben geïnformeerd dat bestelling is verstuurd. Dit is meestal zo'n 2 dagen nadat u een e-mailbevestiging van de aankoop hebt ontvangen. Deze factuur ontvangt u via dezelfde email als waar u de bestelling bij ons mee hebt geplaatst. U kunt via IDEAL en nog een aantal andere bekende betaal opties betalen aan Klarna. Deze factuur betaald u aan Klarna in plaats van aan ons, uiterlijk 14 dagen nadat u de bestelling hebt ontvangen. Als u betaald heeft krijgt u een bevestiging van Klarna. Betaal op tijd, Klarna rekent administratie kosten van 13,50 na de eerste herinnering!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »