Partners van Gekleurdelampionnen

Verschillende partners van Gekleurdelampionnen bezoeken

Food festival aan de Zaan, een geweldige happening met vele kraampjes en food trucks. Met onze lampionnen hebben wij bijgedragen aan de versiering die afgelopen zomer te zien was op het Food festival aan de Zaan. Volg ze op facebook en kom langs op dit schitterende evenement.

 

Gekleurdelampionnen is onderdeel van Candlebagplaza, kijk bij onze partner, als u niet alleen op zoek bent naar gekleurde lampionnen maar bijvoorbeeld drijvende lantaarns voor op het water of candlebags, pompoms en slingers. Betaalbare versiering om elk feest op een unieke manier aan te kleden.

 

Wanneer u op zoek bent naar witte lampionnen om samen met gekleurde lampionnen te combineren, hebben wij een partner die alleen witte lampionnen en lampion verlichting verkoopt. Zij verkopen witte lampionnen van 20 cm tot en met 75 cm. Bekijk snel hun zeer uitgebreide assortiment aan witte lampionnen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »