Klachten afhandeling

Klachten afhandeling bij Gekleurdelampionnen

Wij doen ons uiterste best om te voorkomen dat u een klacht heeft over de dienstverlening. Wij vinden het erg vervelend als u dat zo ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantenservice door te geven. Onze medewerkers van de afdeling klantenservice zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Onze gegevens: [email protected]
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk beantwoorden doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst proberen op te lossen, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Gekleurdelampionnen.nl bij is  aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »