Klantenservice / FAQ

Snel een antwoord op elke vraag

De klantenservice van Gekleurdelampionnen is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur op  telefoon nummer: 06-52004624.

Ook zijn wij bereikbaar via email: [email protected]

Wilt u snel een passend antwoord op uw vraag? Voeg dit telefoon nummer toe in uw Whats App:  0652004624

Stel een vraag en krijg zo snel als mogelijk een antwoord.

1 VEEL GESTELDE VRAGEN OVER GEBRUIK VAN LAMPIONNEN
1.1 Kan ik de kleuren wijzigen als ik een aantal lampion pakketten bestel?

Kleuren van lampion pakketten aanpassen

Alle lampion pakketten zijn samen gesteld uit 35 lampionnen in verschillende maten en in bepaalde kleur stellingen. U heeft de mogelijkheid om de kleuren aan te passen maar niet de hoeveelheid en maten. Wil u bijvoorbeeld alleen maar blauwe lampionnen? Bestel dan een willekeurig lampion pakket en geeft tijdens het bestel proces in het vakje ' 'Opmerking' aan dat u alleen maar blauwe lampionnen geleverd wilt krijgen. Wij zorgen dan dat u het juiste pakket gratis thuis gestuurd krijgt.

1.2 Kunnen de lampionnen, nadat ze in elkaar zijn gezet, makkelijk worden opgehangen?

Lampionnen ophangen als versiering

Elke lampion wordt plat opgevouwen en per stuk geleverd inclusief een metalen spanner die u in de lampion moet steken. Deze spanner geeft de lampion zijn welbekende ronde bol vorm. Aan deze metalen spanner zitten 2 haakjes, eentje om de lampion mee op te hangen en een ander haakje waaraan u bijvoorbeeld een lampion lampje kunt hangen zodat u de lampionnen ook kunt verlichten wanneer dit wenselijk is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »