Lampionnen op zonne-energie

Solar lampionnen met led verlichting voor buiten

 Solar lampionnen voor buiten met led verlichting op zonne-energie. De nylon lampionnen laden overdag op om in de avond uw tuin of het terras sfeervol te verlichten. De solar lampionnen voor buiten zijn gemaakt van speciaal weer bestendig nylon. Lampionnen op zonne-energie kunnen daarom de hele zomer buiten hangen zodat u elke avond plezier hebt van de verlichte lampionnen. Onze solar lampionnen zijn van een goede kwaliteit en daarom hebben wij ze laten uitvoeren met een speciale SMD LED, deze geeft een veel betere licht opbrengst dan solar lampionnen die je elders kunt kopen en de oplaad bare batterij is tevens makkelijk te vervangen.

Bent u op zoek naar gezellige lampionnen die u in de tuin, de bomen of op het terras kunt hangen en waar u geen omkijken naar hebt? Geen gedoe met stekkers, de lampionnen gaan vanzelf aan zodra het donker wordt en blijven uren lang krachtig branden. Daarna wordt de licht opbrengst langzaam minder totdat de lampion weer wordt opgeladen door de zon om de volgende avond weer vrolijk te schijnen.

Bestel dan meteen een aantal solar lampionnen die wij aanbieden in diverse kleuren. Levering uit voorraad en binnen 2 werkdagen in huis.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »