Lampion led verlichting voor lampionnen

Lampionnen verlichten voor extra sfeer

 Gebruik onze losse led lampjes als lampion verlichting, dan kunt u de gekleurde lampionnen van binnen verlichten waardoor de lampionnen extra sfeer krijgen zodra het donker wordt. De losse led lampjes hebben een koordje en met dit koordje kunt u de lampjes aan doen en eenvoudig in de lampionnen hangen. Alle lampion led lampjes zijn warm wit van kleur en worden inclusief batterijen geleverd. Elk led lampje heeft een brand tijd van minimaal 8 - 12 uur op volle sterkte, daarna neemt de licht sterkte langzaam af.

Bekijk alle gekleurde lampionnen van rijstpapier of alle witte lampionnen van rijstpapier of onze nylon lampionnen voor buiten waar u deze losse  verlichting in kunt hangen.

 

Lampion verlichting met afstandsbediening

Er is keuze uit lampion verlichting die hand matig wordt aanzet met een koordje of lampion verlichting met afstandsbediening. Men trekt aan het koordje en het lampje gaat aan. Deze lampjes zijn eenvoudig in de lampion te hangen en makkelijk voor lampionnen die niet zo hoog komen te hangen. Als de lampionnen hoog komen te hangen kunt u kiezen voor lampion verlichting met afstandsbediening. Deze verlichting kunt u aan zetten door middel van de bij geleverde afstandsbediening. Alle lampion led lampjes worden geleverd inclusief batterijen en zijn weer herbruikbaar zodra de batterijen leeg zijn. Wij verkopen ook reserve batterijen voor de lampion verlichting.

Bestel bij de lampionnen meteen verlichting mee zodat u, zodra het donker wordt, de lampionnen feestelijk kunt verlichten.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »