• Lampion verlichting met afstandsbediening
  • Lampion verlichting met afstandsbediening

Lampion verlichting met afstandsbediening

Set van 10 RGB led lampjes inclusief afstandsbediening om lampionnen te verlichten
Levertijd:
1 werkdag
Beschikbaarheid:
Op voorraad (13)
Reviews:
€28,95 .
Incl. btw

Lampion verlichting set RGB led lampjes afstandsbediening

 Laat elke witte lampion van kleur veranderen in warm wit of 12 verschillende kleuren. De set RGB lampion verlichting bestaat uit 10 led lampjes met een afstandsbediening inclusief 20 batterijen en is uitermate geschikt om lampionnen te verlichten van 35 cm en 50 cm groot.

De led lampjes zijn waterdicht en zijn daarom ook te gebruiken als verlichting voor bijvoorbeeld vazen of schalen als decoratie. Ieder led lampje heeft 3 SMD leds die zorgen voor een sfeervolle verlichting, de kleur kunt u zelf bepalen met de bijgeleverde afstandsbediening.
Ook de lichtsterkte is te regelen met deze afstandsbediening.

Daarnaast heeft deze set ook nog de mogelijkheid om de verlichting automatisch van kleur te laten veranderen voor een extra feestelijk effect. Dit kan met 2 programma’s: jump en fade. Bij het jump programma springen de lampjes van kleur naar kleur, bij het fade programma veranderen ze geleidelijk van de ene kleur in een andere kleur.

 

Brandtijd van de lampion led lampjes

De lampjes geven ongeveer 8-12 uur constant licht en zwakken daarna langzaam af. Bij gebruik van jump of fade verlichting neemt de brandtijd iets sneller af doordat deze meer stroom vergen. Het wit van deze set is Ice wit met een blauwe gloed.

 

Geen lampion te hoog met deze lampion verlichting

Dankzij deze set kunt u de lampionnen overdag al ophangen en hoeft u er niet meer bij om ze te verlichten. Een druk op de afstandsbediening is voldoende om de verlichting in te schakelen. U kunt de lampionnen best wel hoog hangen op de locatie, het bereik van de afstandsbediening is tot ongeveer 10 meter. 

 

Deze led lampjes zijn herbruikbaar

* Onze led lampjes zijn een eenmalige verlichting, het werkt op batterijen met een minimale brandtijd van 8 uur lang. Dit is voldoende om tijdens een feest avond de lampionnen te verlichten. Wilt u de lampjes op een ander feest weer gebruiken houd er dan rekening mee dat de batterijen vervangen moeten worden, elk lampje bevat 2 batterijen. Deze batterijen zijn ook op onze website te bestellen ( € 9,95 )

De lampjes zijn herbruikbaar door ze te voorzien van nieuwe batterijen CR2032  Elk lampje heeft 2 batterijen nodig, een set heeft dus 20 batterijen. De afstandsbediening is al voorzien van 1 knoopcel batterij CR 2025.

 

Gebruiksaanwijzing:

papiertje-verwijderenstap 1:

Draai de achterkant van het lampje af en haal het papiertje van de batterijen en draai het lampje weer in elkaar. Wanneer U deze vast draait zal het lampje gaan branden, uitschakelen kan met de meegeleverde afstandsbediening.

 

LET OP:

Zodra de het papiertje van batterijen is verwijderd staan de lampjes in stand by modus en kunnen met de afstandsbediening bediend worden. Dit betekent dat er stroom gebruikt wordt zonder dat de lampjes branden. (vergelijkbaar met de standby modus van de tv) De batterijen lopen hierdoor langzaam leeg. Wij adviseren daarom wanneer de lampjes langere tijd niet worden gebruikt de batterijen te verwijderen of het papiertje weer op de batterijen te doen.

 

Stap 2 (bij gebruik lampionnen) draadje-led-lampje

Aan de achterzijde van het lampje zit een uitsparing waarin u de bij geleverde tyraps kan doen om het lampje in de lampion te bevestigen.

Stap 3

Plaats de lampjes in de lampionnen en hang ze op. U kunt nu de lampjes bedienen met de afstandsbediening en zelf kleuren kiezen, de lichtsterkte regelen, laten knipperen of ze van kleur naar kleur laten veranderen. Maar ook wanneer u gewoon wit licht wenst is dat natuurlijk ook mogelijk (dit is ice wit met en blauwe gloed)

 

Jump en Fade menu

Het Jump en Fade menu zijn te versnellen of te vertragen door gebruik te maken van de licht sterkte knoppen op de afstandsbediening

De set wordt compleet met batterijen en tyraps geleverd en is klaar voor gebruik.

 

Ieder lampje apart instellen, elke lampion z'n eigen kleur

Met deze set heeft u de mogelijkheid om ieder lampje apart in te stellen, iedere lampion kunt u ook een andere kleur geven. Stel ieder lampje in naar keuze en zet m uit met de afstandsbediening, doe dit bij ieder lampje. Hang de lampjes in de lampionnen en zet ze aan met de afstandsbediening. De lampjes gaan nu branden zoals u zelf heeft ingesteld.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Overdag stijlvol witte lampionnen die je s’avonds met 1 druk op de knop veranderd in kleurige lampionnen die al dan niet van kleur veranderen tijdens het feest.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »