• 10 meter lampion verlichting met 20 warm witte led lampjes
  • 10 meter lampion verlichting met 20 warm witte led lampjes
  • 10 meter lampion verlichting met 20 warm witte led lampjes
  • 10 meter lampion verlichting met 20 warm witte led lampjes

10 meter lampion verlichting met 20 warm witte led lampjes

Koppelbare lampion verlichting 10 meter met om de 50 cm een warm wit led lampje
Levertijd:
1 werkdag
Beschikbaarheid:
Op voorraad (2)
Reviews:
Stukprijs:
€47,50 /
€47,50 .
Incl. btw

Lampion verlichting op stroom in warm wit

 Onze lampion verlichting op stroom van uitstekende kwaliteit en is bovendien koppel baar tot en met 10 sets op maar 1 stekker. De lampion led lampjes geven een warme en goede licht opbrengst om uw lampionnen van binnen uit sfeervol mee te verlichten. Deze koppel bare verlichting werkt op stroom waardoor u niet meer afhankelijk bent van verlichting op batterijen. De lampion verlichting  is 10 meter lang en heeft 20 warm witte led lampjes. De afstand van 50 cm tussen de lampjes is ideaal om nylon lampionnen van 25 cm mee uit te lichten. Wanneer u een langere afstand dan 5 meter moet overbruggen wordt aangeraden eerst een lijn van ijzerdraad te spannen. Deze dient als ondersteuning van de verlichting kabel en voorkomt beschadiging.

 

Lampion led verlichting uit te breiden tot wel 100 meter

De start-set wordt standaard geleverd met een omvormer die de 220 Volt omzet naar een veilige 24 Volt. Elke set lampion verlichting is door koppel baar. Er kunnen maximaal 10 sets achter elkaar worden door gekoppeld, dit is 100 meter met maar liefst 200 lampjes op slechts 1 stekker!

Zowel de verlichting als de omvormer zijn geschikt om buiten te gebruiken (IP65). Wel raden wij aan om de stekker verbindingen waterdicht af te sluiten zodat er geen kortsluiting kan ontstaan.

De start set bestaat uit een omvormer/trafo, 1 x lampion verlichting snoer van 10 meter met 20 warm witte led lampjes ( exclusief lampionnen )

Kies bij '' Maak uw keuze " om een start set of/ en extra 10 meter verlichting te bestellen of een start set inclusief nylon lampionnen voor buiten. u heeft om te beginnen altijd 1 x een start set nodig!

 

Gebruiksaanwijzing

Voordat de lampion verlichting wordt opgehangen dienen eerst de metalen spanners van de lampionnen al aan de kabel te worden geregen en die laat u hangen bij elk lampje ( mits u de verlichting samen met lampionnen wilt gebruiken ). Daarna hangt u de lampion verlichting op. Met de meegeleverde tie-wraps bevestigd u de kabel aan het vooraf gespannen ( ijzer ) draad. Nu bevestigd u de lampionnen over de spanners die al om de kabel hangen. Koppel de transformator aan de lampion verlichting door de handige connectors. Wanneer u deze buiten gebruikt, wees er dan zeker van dat je het verbindingsstuk stevig aandraait

Bestel eventueel meteen nylon lampionnen voor buiten mee!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »