• Lampion led verlichting met afstandsbediening
  • Lampion led verlichting met afstandsbediening

Lampion led verlichting met afstandsbediening

Met deze lampion verlichting kunt u lampionnen verlichten die hoog hangen.
Levertijd:
1 werkdag
Beschikbaarheid:
Op voorraad (17)
Reviews:
€27,95 .
Incl. btw

Lampion verlichting met afstandsbediening

 Dultieme oplossing om deze lampion verlichting te gebruiken voor:

  • Alle gekleurde lampionnen die hoog komen te hangen 
  • Tijdelijke verlichting voor een feest avond
  • Lampionnen die u al wilt ophangen maar pas later moeten worden verlicht.

De led lampjes met afstandsbediening zijn ideaal om lampionnen op uw feest te verlichten door 1 druk op de knop. Let op: de bijgeleverde verlichting is voor als er geen stroom punten in de buurt zijn en u de lampionnen ( tijdelijk ) toch wilt verlichten voor het feest, de brand tijd is minimaal 8 uur. Genoeg voor een feest avond.

* Onze lampion verlichting is een eenmalige verlichting, het werkt op batterijen met een minimale brandtijd van 8 uur lang. Dit is voldoende om tijdens een feest avond de lampionnen te verlichten. Wilt u de lampjes op een ander feest weer gebruiken houd er dan rekening mee dat de batterijen vervangen dienen worden, elk lampje bevat 2 knoop cel batterijen. Deze batterijen zijn ook op onze website te bestellen.

 

Levering lampion verlichting

Deze set led verlichting op afstandsbediening bestaat uit 10 warm wit led lampjes + afstandsbediening en 10 tyraps om de lampjes in de lampionnen te bevestigen. Deze lampjes geven minimaal 8 uur lang een goede warme verlichting in de lampionnen. Alle knoop cel batterijen zijn vervangbaar waardoor de set herbruikbaar is.

De set wordt compleet met knoop cel batterijen CR2032 geleverd + een duidelijke handleiding en is helemaal klaar voor gebruik.

 

Let op:

Zodra het papiertje tussen de batterijen uit is gehaald staan de lampjes in standby. Dit betekent dat er stroom gebruikt wordt zonder dat de lampjes branden  (vergelijkbaar met de standby modus van de tv).  De batterijen lopen hierdoor langzaam leeg. Wij adviseren daarom om als de lampjes een langere tijd niet worden gebruikt, de batterijen te verwijderen zodat u lange tijd plezier hebt van deze set.

 

Hoe werken de lampjes

Verwijder uit elk lampje het plastic rondje wat op de batterijen zit ( soms wit soms doorzichtig ) verwijder uit de achterkant van de afstandsbediening het plastic stripje ( bewaar alles) draai alle lampjes aan, zet ze uit dmv. de afstandsbediening ( nu zijn de lampjes geactiveerd ) hang ze in de lampionnen met de bij geleverde tyraps en doe de lampjes aan wanneer u dat wilt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »