Voordeel pakket lampionnen

Voordelige lampion pakketten met rijstpapieren lampionnen

 In onze webwinkel bieden wij voordelige lampion pakketten aan. Deze lampion pakketten dragen bij aan een feestelijke versiering van een bruiloft of ander feest. Elk lampionnen pakket bestaat uit een grote hoeveelheid lampionnen van rijstpapier. De meeste pakketten bestaan uit 35 lampionnen in 3 verschillende maten en kleuren. Elk pakket is zo samen gesteld dat er een mooie symmetrie ontstaat qua verschillende maten wanneer u de lampionnen ophangt. Speel met de ruimte waar u de lampionnen moet ophangen. Gebruik verschillende hoogtes en gebruik de kleinere lampionnen als opvulling tussen de grote lampionnen. Zo ontstaat er een prachtig schouwspel aan zwevende lampionnen in iedere feestzaal.

 

Lampionnen uit het pakket verlichten

U kunt ook kiezen of u er wel of geen led verlichting bij wilt kopen. Omdat lampionnen meestal hoog komen te hangen is er keuze uit lampion led verlichting met afstandsbediening of gewone losse led lampjes die u van te voren in de lampionnen hangt. Het voordeel van lampion verlichting met afstandsbediening is dat u met een druk op de knop kunt u de lampionnen kunt verlichten wanneer u dat uitkomt. Bovendien krijgt u bij elk lampionnen pakket een rol nylondraad van 100 meter gratis om de lampionnen mee op te hangen.

 

Voordelen van een lampion pakket

- U heeft in een keer genoeg lampionnen om een locatie te versieren.

- Voordelig geprijsd ten opzichte van losse lampionnen bestellen.

- Elk lampionnen pakket is genoeg om circa 20 - 30 m 2 te versieren.

- Binnen 2 werkdagen in huis en u betaald geen verzendkosten.

Bekijk snel onze mooie en voordelige lampion pakketten in de kleurstelling die u mooi vindt.

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »