Sorteer op

De meest praktische lichtsnoeren voor buiten in de tuin

 Voor een sfeervolle buitenverlichting in de tuin, terras of onder overkapping kun je onze professionele lichtsnoeren gebruiken. Deze rubberen lichtsnoeren ( ook wel prikkabels of lampenslingers genoemd ) voor buiten worden compleet geleverd met led lampen. Onze prikkabelverlichting is door koppelbaar, dat wil zeggen dat je zelf de juiste lengte kunt samenstellen door meerdere kabels waterdicht aan elkaar te koppelen of eventueel later de verlichting nog kunt uitbreiden.

Het grote voordeel van koppelbare prikkabels voor buiten is dat alle snoeren die je door koppelt op maar 1 stekker werken. De led lampen die worden meegeleverd zijn energie zuinig en gebruiken maar 1 Watt aan stroom per lamp.

Bij elke prikkabel wordt een stekkersnoer geleverd van 1 of 1,5 meter tot aan de lampen. Wil je een langere afstand overbruggen naar een stopcontact of wil je dat de lampen juist verder vanaf de stekker beginnen kies dan om een tussenkabel van 5 meter tussen de stekker en de eerste lampen te plaatsen. Onze koppelbare prikkabels zijn voorzien van speciale connectors zodat elke verbinding die je maakt waterdicht is. Hierdoor is het eenvoudig om alles te instaleren, je hebt geen gereedschap nodig, het is Plug en Play!

Wij leveren alle verlichting uit eigen voorraad en binnen 1 a 2 werkdagen heb je het al in huis.

© 2023 - 2024 Gekleurdelampionnen | sitemap | rss