Welkom bij gekleurdelampionnen.nl,

Ik ben Ruud en zij is Linette en wij komen uit Julianadorp, gemeente Den Helder. Sinds 2010 zitten wij al in de online verkoop met diverse webwinkels.

Ik doe de inkoop, online verkoop, verzending, advies en begeleiding naar de klanten toe en Linette doet de offerte aanvraag van klanten en de administratie.

Onze jaren lange ervaring in de online verkoop van allerlei lampionnen heeft ons doen besluiten om deze website op te zetten en met name in alleen maar gekleurde lampionnen en accessoires om de lampionnen op te hangen of te verlichten. Het is ons de laatste jaren opgevallen dat een hoop klanten specifiek op zoek zijn naar diverse kleuren lampionnen.

Aangezien wij altijd van elke maat en kleur lampion een grote hoeveelheid in voorraad hebben vonden wij het belangrijk om de webwinkel te beginnen waarin je als klant met maar enkele muisklikken de juiste lampionnen super snel kunt bestellen. Geen lange websites met honderden artikelen doorzoeken maar gewoon jouw maat of kleur lampion binnen handbereik en razendsnel uit voorraad binnen 2 werkdagen geleverd.

Wij vonden dat er nog geen geschikte website in alleen maar gekleurde lampionnen bestond en besloten om deze website zelf te gaan beginnen.

Onze passie voor lampionnen willen wij graag met julie delen. Gewoon zo'n lampion, een frame van ijzerdraad met geplakte stroken rijstpapier, wat kunnen die een enorme sfeervolle uitstraling geven. Helemaal als je een tent of plafond vol wilt hangen, wees creatief en hang verschillende maten lampionnen op verschillende hoogtes door elkaar. Speel met de ruimte en de afmetingen van de lampionnen en er ontstaat op een betaalbare wijze een uitermate sfeervolle versiering.

Kijk gerust op de website rond en bepaal wat jij belangrijk vind als versiering voor jouw feest. Bekijk ook eens onze voordelige lampion pakketten of eventueel de losse led verlichting. Je kunt bij ons compleet slagen voor jouw lampion versiering al dan niet met verlichting.

Kom je er niet uit, heb je vragen of opmerkingen laat het ons weten, wij zijn je graag van dienst en doen er alles aan om jou als nieuwe klant onze online winkel tevreden te verlaten.

Tuinlampionnen.nl is onderdeel van Candlebagplaza.

 

Ruud en Linette - Augustus 2023

© 2023 - 2024 Gekleurdelampionnen | sitemap | rss