Sorteer op

Lampion led verlichting voor lampionnen

 Geef lampionnen een unieke uitstraling met onze losse lampion led verlichting op batterijen. De leukste lichtgevende decoratie voor feestjes, bruiloften en andere evenementen. De losse led lampjes kunnen makkelijk in de lampionnen worden gehangen. De lampion lampjes zijn uitermate geschikt om onze lampion pakketten mee uit te lichten.

Gebruik van losse lampion led lampjes

 In de lampion zit een haakje waaraan je een los led lampje kunt hangen zodat de lampionnen van binnen uit worden verlicht. Wil je de locatie al eerder op de dag versieren maar pas 's avonds de verlichting in de lampionnen aanzetten? Gebruik dan onze setjes led lampjes warm wit met afstandsbediening. Ideaal voor lampionnen die hoog komen te hangen. Je kunt door middel van een druk op de knop 10 lampionnen tegelijk verlichten. De set is herbruikbaar door de knoopcel batterijen te vervangen van de lampjes.

Lampion verlichting op batterijen

 Onze led lampion verlichting op batterijen is bedoeld als eenmalige verlichting op locatie wanneer er geen stroom aanwezig is. De lampjes werken op grote knoopcel batterijen die maar liefst 8 uur lang branden. Dit is ruim voldoende tijdens een feestavond. Wil je de lampjes op een ander feest nogmaals gebruiken, hou er dan rekening mee dat je de batterijen dient te vervangen. Elk lampje bevat 2 knoopcel batterijen.

Deze batterijen kun je hier op onze website ook mee bestellen als reserve. De lampjes zijn geschikt voor binnen en buiten.

Alle lampion verlichting uit eigen voorraad binnen 1 a 2 werkdagen in huis.

 

© 2023 - 2024 Gekleurdelampionnen | sitemap | rss