Papieren lampionnen kopen als feestelijke versiering

 Wat zijn lampionnen eigenlijk en hoe werken die? Lampionnen worden van oudsher al gebruikt als versiering. Het zijn rijstpapieren bollen die door middel van een bijgeleverde metalen spanner hun welbekende ronde vorm krijgen. Je kunt lampionnen ophangen in een feestzaal voor je bruiloft en door het combineren van verschillende maten en kleuren ontstaat een unieke en betaalbare versiering.

China is koploper op het gebied van lampionnen maken. Ze maken van flexibel ijzerdraad op een mal, een ronde vorm, waarop ze verschillende stroken rijstpapier plakken. Zo onststaat een lampion. Elke lampion wordt plat opgevouwen geleverd inclusief een metalen spanner en een gebruiksaanwijzing. De spanner steek je in de lampion en daarna trek je de lampion omhoog en bevestig je de oogjes aan de spanner. Een ronde bol is ontstaan! Aan die metalen spanner zitten 2 haakjes. Hiermee kun je de lampion ophangen aan een draadje en tevens kun je nog een los led lampje in de lampion hangen om de lampion te verlichten.

Ben je op zoek naar betaalbare versiering voor een feestlocatie? Bekijk dan al onze gekleurde lampionnen en als je een bestelling plaatst zorgen wij dat je het binnen 1 a 2 werkdagen al in huis hebt!

© 2023 - 2024 Gekleurdelampionnen | sitemap | rss