Een licht puntje in deze tijd

  • Geplaatst op
  • Door Ruud Looij
  • 0
Een licht puntje in deze tijd

Maak de tuin gezellig en geniet ervan zolang we thuis zitten.

Maak er het beste van en kies voor prikkabel tuin verlichting

Nu bijna iedereen thuis zit vanwege de Corona crisis moet je het voor jezelf thuis gezellig maken. Lichtjes geven vrolijkheid, lampjes in de tuin die s'avonds branden... daar kun je uren naar kijken.

Een prikkabel kunt u ophangen in de tuin, aan de schutting of als u een sfeervol zit hoekje heeft plaats dan een prikkabel met gezellige lampjes. Deze prikkabels voor buiten zijn al voorzien van een stekker, voor gemonteerde fittingen en een eind kapje. U hoeft alleen de led lampjes er nog in te draaien en de prikkabel is klaar voor gebruik. Er is keuze uit gezellige warm witte led lampen of gekleurde led lampen.

In mijn geval heb ik de achtertuin aan het water. Met hier en daar een prikkabel met gezellige lampjes kijkt het toch gezellig de tuin in zodra het donker is. We moeten er wat van maken in deze rare tijd en misschien geven lichtjes u de vrolijkheid waar ik zelf ook mijn krachten uit put.

Wij wensen u veel sterkte toe in de aankomende zware tijden en hopen dat iedereen er weer gezond boven op komt. Zodra alles voorbij is kunnen we weer een mooi feestje vieren met z'n allen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »