Lampionnen als versiering voor uw bruiloft

Lampionnen als versiering voor uw bruiloft

Gebruik verschillende maten en kleuren papieren lampionnen als een lampionnen plafond op uw bruiloft.

Gekleurde lampionnen kopen als versiering voor uw bruiloft

Rijst papieren lampionnen zijn een betaalbare versiering om te gebruiken als versiering op een bruiloft of als decoratie op elke feest locatie. Lampionnen kunt u ophangen aan het plafond, hiervoor kunt u doorzichtig nylon draad gebruiken waardoor het lijkt of de lampionnen zweven. Elke papieren lampion wordt met de hand gemaakt, men plakt rijst papieren stroken op een flexibel metalen frame en door de bij geleverde metalen spanner krijgt de lampion zijn welbekende ronde bol vorm. Door verschillende maten lampionnen door elkaar heen te gebruiken ontstaat er een vrolijk lampionnen plafond.

Er zijn maar liefst 20 verschillende gekleurde lampionnen leverbaar in 3 verschillende maten. Zo is er al een kleine lampion van 20 cm verkrijgbaar. Ook zijn er lampionnen van 35 cm verkrijgbaar even als grote lampionnen van maar liefst 50 cm. U kunt dus kiezen om allemaal dezelfde maat lampionnen te gaan gebruiken of af te wisselen met wat kleine en grote lampionnen door elkaar. Uw gasten zullen verbaasd zijn hoeveel aandacht u heeft gegeven aan de decoratie van de feest zaal!

 

Kleuren thema van papieren lampionnen

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor de kleuren lampionnen die worden gebruikt op de feest avond. Wilt u een kleuren thema gebruiken of alleen maar witte lampionnen, wilt u 2 kleuren lampionnen door elkaar heen hangen of vindt u het feestelijk om alle kleuren lampionnen die er zijn door elkaar te hangen? Alles is mogelijk, er is keuze uit bijna 20 verschillende kleuren rijst papieren lampionnen in 3 verschillende maten.

Speel met verschillende hoogtes, de grote lampionnen hangen wat hoger dan de kleinere lampionnen, die kunt u makkelijk als opvulling gebruiken. Zo ontstaat er een rijkelijk gevuld lampionnen plafond.

 

Veel lampionnen nodig, koop voordelige lampion pakketten

Wanneer u veel lampionnen nodig heeft bieden wij voordelige lampion pakketten aan. Lampion pakketten  bestaan uit maar liefst 35 lampionnen in 3 verschillende maten. Er is keuze uit allerlei kleur stellingen en bij elk pakket wordt gratis een rol nylondraad geleverd om de lampionnen op te hangen. Ook is er keuze om de lampionnen te verlichten middels led lampjes. Deze led lampjes zijn warm wit van kleur en zijn er met of zonder afstandsbediening. Makkelijk als de lampionnen hoog hangen en u ze in de avond wilt laten verlichten. Verlichte lampionnen geven nog eens extra sfeer aan uw feest.

Kortom...er is veel mogelijk. Wees creatief en de lampionnen doen de rest!

gele lampionnen als bruiloft versiering

 

Reacties

  1. Jasper Jasper

    Wat een goed idee zo'n lampionnen plafond! Ik ga in het voorjaar trouwen en ik ga eens bij de lampion pakketten kijken om onze locatie mee te versieren. Goeie blog overigens!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »