Plak oogjes en nylondraad om lampionnen op te hangen

Accessoires om lampionnen te bevestigen

Wanneer u lampionnen als versiering gaat gebruiken bevestig ze dan met plak oogjes en nylon draad of veerhaakjes aan het plafond. Zo lijkt het net of de lampionnen zweven. Het staat mooi als lampionnen in een ruimte aan het plafond in groepjes bij elkaar hangen. Wij leveren handige accessoires waarmee u lampionnen eenvoudig kunt bevestigen op iedere gewenste locatie zoals zelfklevende plak oogjes, rolletje nylondraad en veerhaakjes.

Hoeft u maar een paar lampionnen op te hangen dan volstaan een aantal plak oogjes aan het plafond waaraan u een stukje nylondraad knoopt waaraan u de lampionnen ophangt. Moet u veel lampionnen ophangen dan zou het enorm veel tijd schelen als u veerhaakjes gebruikt. U plakt een plak oogje aan het plafond waar u een veerhaakje in haakt, uittrekt en bevestigd aan de lampion en de lampionnen hangen op elke gewenste hoogte.

Ook zijn er magnetische ophang oogjes, speciaal voor metalen plafonds en strippen in een systeem plafond. Deze klik je eenvoudig vast en door de magnetische kracht kunnen er tot wel een aantal lampionnen tegelijk aan worden bevestigd.

Bekijk onze witte lampionnen van rijstpapier van 20 cm tot maar liefst 75 cm groot.

Kortom...wij leveren voor elke situatie handige accessoires die u meteen kunt mee bestellen.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »